Even voorstellen en waarom hebben wij voor KVV gekozen.

Zal mij even voorstellen en waarom KVV belangrijk is voor mij.
Ik ben Jolanda Huijsing en woon sinds januari 2024 officieel in Biches in Frankrijk.
Heb sinds kort opnieuw een verkooppunt voor rauwe natuurlijke voeding voor honden en katten.
Mijn KVV krijg ik rechtstreeks en diepgevroren binnen van mijn leverancier Dogmeat b.v


Waarom ben ik weer een verkooppunt van Dogmeat geworden ??

Van 01-05-2015 tot en met 31-12-2022 ben ik in Nederland een officieel verkooppunt van Dogmeat geweest. Dit deed ik met heel veel plezier.
Toen wij in 2023 naar Frankrijk gingen verhuizen heb ik rondgekeken en rondgevraagd waar ik KVV voor mijn 4 honden kon kopen.
Als antwoord kreeg ik dat ik het wel kon bestellen, bij diverse firma’s en het dan op laten sturen. Dit was niet wat ik zocht.
Ik heb dus zelf het eerste jaar elke keer zelf de KVV in Nederland opgehaald, maar kreeg ook de vraag van andere mensen of we de KVV en snacks voor hun mee wilde nemen en die vraag werd steeds groter.
Ik ben mij toen gaan oriënteren om ook hier weer een officieel verkooppunt van Dogmeat op te gaan starten.

Waarom zijn wij toen in 2015 een officieel verkooppunt geworden ??

In 2011 hadden wij Blossom, “een Drenten puppy van 6 maanden” in huis, die haar brokken weigerde te eten.
Dan ga je op zoek naar een goede voeding die ze wel eet. Alle merken brokjes hebben we geprobeerd en na 3 dagen stopte ze weer met eten.
Wij zijn ons toen gaan verdiepen in KVV en besloten dit te gaan voeren. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een KVV zonder toegevoegde chemische vitamine premix, waarvan wij 5 verschillende diersoorten moesten gaan voeren in de 2 weken. Omdat je met KVV heel makkelijk verschillende smaken kunt voeren was dit ook nog eens een extra afwisseling voor haar. Ze raakte zo niet verveelt door 1 smaak.
Ze is nu 13 jaar en 5 maanden en ze heeft nog geen maaltijd overgeslagen.

In 2011 hadden wij ook Luna nog. Een Drentje van toen 11 jaar oud, die haar hele leven lang brokken heeft gegeten. Zij heeft doordat ze brokken at een hele andere darmflora, maar ook haar hebben we toen op de KVV gezet. KVV is rauw, vers, bevat goede bacteriën, enzymen en daarnaast verteerd vlees heel anders dan brokken. Zij is zonder een probleem over gestapt en ze veranderde van een oude stramme hond naar een oude minder stramme hond en haar vachtstructuur werd mooier. Glanzend en soepel. Zij is 13 jaar en 7,5 maand geworden.

2014 kregen wij ons eerste nestje Drenstche Patrijshonden.

Wij hebben er toen voor gekozen om alle pups die er bij ons geboren zouden worden af te spenen op KVV. Wij hebben tot 2022 gefokt.
Af spenen betekend, als een pup van de moedermelk over gaat naar vast voedsel. De puppy’s kregen de KVV puppymix van Dogmeat..
De puppymix is compleet met toegevoegde vitamine premix en hebben een extra fijne maling van het vlees.

Veel van onze pupkopers wilde ook graag deze KVV blijven voeren. Zij vroegen dan of ik het wilde bestellen, dan kwamen ze het met hun pup het vlees ophalen. Zo kreeg hun pup de juiste KVV en wij bleven onze pup(s) zien. Dubbel genieten heet dat.
Het jaar erna kwam er weer een nestje en ook hier waren veel pupkopers die hun KVV bij ons wilde komen halen.
Dus meer vriezers, meer voorraad en steeds meer mensen die hoorde dat wij KVV verkochten.
1 mei 2015 werd het allemaal officieel met het inschrijven bij de KVK in Nederland. Dit was het begin van VersVleesVoorDieren.

 

Waarom hebben wij voor enkelvoudige KVV gekozen ?

KVV staat voor Kant en klaar Vers Vlees wat bestaat uit gemalen rauw vlees, botten, organen.
Het grote voordeel van KVV is dat er geen geur- kleur- en smaakstoffen, antioxidanten en conserveringsmiddelen inzitten
Daar reageren veel honden juist zeer gevoelig op.

Wij hebben hier in Frankrijk gekozen voor de enkelvoudige NVR mixlijn van Dogmeat. NRV staat voor Natuurlijk Rauw Vlees
Omdat we niet zoveel vriezers hebben en wij wel alle diersoorten willen aanbieden. Het is makkelijk geven omdat je met 3 verschillende rollen al kunt voldoen aan de 5 diersoorten in de 2 weken. Bijvoorbeeld Kip/ Rund/ Pens en Eend/ Zalm/ Lam en Kalkoen/ Rund/ Lam. maar ook Kalkoen/ Parelhoen/ Paard en Lam/ Kip/ Geit zijn weer andere diersoorten. We hebben ook rollen met 5 diersoorten maar voor de afwisseling voor uw hond is het leuker om verschillende soorten rollen te nemen zodat er genoeg afwisseling is.
Deze enkelvoudige mixlijn bestaat alleen uit gemalen rauw vlees, botten en organen van verschillende diersoorten. Het zijn rollen met 2, 3, 4 en 5 verschillende diersoorten, en er zijn geen chemische premix van vitamine en mineralen is aan toegevoegd.
Het wordt een complete voeding doordat als je 5 verschillende diersoorten in 14 dagen voert. Waarvan 1 een vette vis soort is.
Dus afwisseling. En wat wil een hond graag ….. Afwisseling.

Niet schrikken als je hond na zijn eerste porties KVV spontaan diarree heeft. Dit komt omdat de hond een ander darmflora heeft. Dit duurt 1 a 2 dagen. Heel veel honden gaan ook gewoon zonder enige problemen over op KVV.

Voor honden met een allergie voor bv kip of rund kan ik altijd speciale KVV voor bestellen.

Diepvries producten en snacks kunnen niet retour. i.v.m. hygiëne, bewaren of snel kunnen bederven of verouderen en voor producten waarvan de koper de verzegeling heeft verbroken.
Als er een probleem is neem dan altijd contact met mij op.

Gezonde en gedroogde snacks.

Gezonde gedroogde snacks verkoop ik ook en ik droog ook zelf snacks. Runderluchtpijp, dit is kraakbeen en een middel harde snack, eendenpootjes deze zitten vol glucosamine wat weer goed is voor de botten en kraakbeen, Kippennekken een lekker snackje en Konijnenoren met haar wat weer goed is voor gebit en maag en darmen. Deze producten koop ik ook bij www.dogmeat.nl Dogmeat.
Van de snacks is het assortiment beperkt maar ik heb geprobeerd om van elk diersoort het gangbare in het assortiment te hebben. Zie http://versvleesvoordieren.com/product-categorie/snacks/

Heeft u speciale wensen, laat het me weten dan kan ik kijken of ik iets kan betekenen voor u en uw hond.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn.
Ik ben telefonisch te bereiken of via de WhatsApp op +31-621838439.

Groetjes en wie hopelijk tot ziens.