Medipetfood.

Medipetfood is speciaal ontwikkeld voor honden met (chronische) gezondheidsproblemen. Een vers vleesmix blijven voeren, wanneer je hond aan een aandoening of ziekte lijdt, was niet altijd eenvoudig, is onze ervaring als voedingsdeskundigen. Vaak bleef er geen andere mogelijkheid over dan om zelf de maaltijden voor je hond samen te stellen. Iets wat niet altijd voor iedereen haalbaar is. Of soms wilt u gewoon wat gemak of twijfelt u of de samenstelling wel compleet is. Daarom zijn we zelf aan de slag gegaan om gezondheidsmixen te ontwikkelen.

De 9 varianten van Medipetfood zijn daarvan het resultaat. Met alleen het beste wat de natuur ons te bieden heeft. De aanvulling van groenten, kruiden en andere natuurlijke superfoods maken Medipetfood tot een voer van de hoogste kwaliteit. Alle groenten, kruiden en superfoods zijn door ons speciaal geselecteerd om uw hond te ondersteunen bij zijn ziekte of aandoening. Voor meer inlichtingen neem een kijkje op www.medipetfood.nl

Vlees voor uw hond
Wanneer uw hond extra ondersteuning kan gebruiken, is het van groot belang dat er geen stoffen in de voeding zitten die uw hond kunnen belasten. Het lichaam heeft het immers al zwaar genoeg om al die ongewenste toevoegingen af te voeren. Om die reden voegen we geen synthetische stoffen toe aan het vlees. Bovendien is alles geur- kleur- en smaakstofvrij. Medipetfood kan zeven dagen per week worden gevoerd.